Thursday, December 31, 2009

Selamat Pengantin Baru Azli & Suzi

Thursday, December 31, 2009
olait....cake of the day...hehe...ni order from gee....well, fyi, gee dh order kek ni sebulan awal tauuu.....payment pun dh settle lama dah.....bagus x customer saya nih....hehe...credits to gee sebab memudahkan urusan akak ;-) hehe...well, seperti yg gee request, gee nk kek dgn theme putih n purple....pastu mesti ada figurine pengantin yg cute2 :-D then gee tmbh 1 lg item...gee nk letak edible img dkt tgh2 kek....aha...idea baru ni... ;-) gmbr pun gee dh submit awal lg....so senang emy gi print awal2 aritu...akhir2 thn ni ramai agent2 edible printing yg dh tutup kedai....ye la..org nk blk kg bercuti2 malaysia la katakan...kalau order awal2, senang sket nk settle berbanding order yg last2 minit nih...to my dearie customer yg lelain tuh, kalau leh, tuuluunla jgn order last2 minit ek...smlm je emy kena cancel 2 order....mana taknye, dia order smlm, nk arini...mana sempat....emy bukan buat kek 24 jam...emy keje...blk umah pun kul 6 ptg...hehe...hope u all faham eks ;-) well, to gee dearie, selamat pengantin baru akak ucapkan....semoga berbahagia di samping suami tercinta ;-) & tengkiu so much sebab trust rnd utk buat wedding cake gee n azli nih ;-) tengkiuuu ;-)


3 comments:

gee said...

hehehe..thanks akak! suke sangat kek akak ni..cute..cantik..rasa nk wat lagi tapi tak tahu utk ape..tunggu annversryla..hehehe..husband saya kata kek tu bukan je cantik..tp sedap...akak nk tau siap ngan patung2 dia skali diorg mkn..licin akak...sy ingat leh la belek2 jap patung tu..kot2 simpan dalam peti ais ke..rupanye..sume diorg bedal..tp takpela..saya suke! suke sangat! terima kasih akak sbb merialisasikan kek idaman saya ni..love u!muah!

reza-nani said...

hai gee...selamat pengantin baru! dh abis honeymoon ke blum ni...hehe...well, akak laagiii terharu sgt2 kalau gee & hubby suka dgn kek ni :-D alhamdulillah... best sgt2 denga gee & family happy & enjoy dgn wedding cake tu...insyaallah, enibeseri nnt leh la order lg...kot2 kena tmbh figurine ke lak nnt kn...hehe ;-) pape pun, take care & have a very happy life together! love u 2! muaahhsss ;-)

ibucute said...

hai akak..hehehe ru prasan plak komen ni..hehehe..insyaAllah mst order lg..myb utk majlis adik saya ke..tkpun utk my mom bday :) kek akak memang sedap..sbb husband sy kata sume licin termasuk patung dia skali..papun sy memang puas hatila..thanks akak!!