Thursday, November 5, 2009

ReNew : Marble Cheese Choc Cake

Thursday, November 5, 2009
Marble Cheese, Choc Cake! Pakej 1
10 inches round/square
(cheese : marble inside)
RM 55

Marble Cheese, Choc Cake! Pakej 2
7 inches round/square
(cheese : marble inside)
RM 35

Marble Cheese, Choc Cake! Pakej 3
10 inches square only
(cheese : marble on top)
RM 55

Marble Cheese, Choc Cake! Pakej 4
7 inches square only
(cheese : marble on top)
RM 35

3 comments:

mohamad.ridzwan said...

kak emy, nie just suggestion aje. Promote la sekali kat FB ker, Twitter.-----> Follow Me on Facebook. heheheh

Hajjah Siti Noor said...

hehehe..sodap ehhhh kek marble cheese nie

reza-nani said...

kak n...

kek ni memula buat dulu pun idea dari akak gk la nih...hehe...akak pun pandai buat kn...akak buat pun sodaaappp hehehe...

wan...

akak xde masa nk maintain berpuluh2web 2.0 application tuh haha....nk maintain blog sebuah ni pun ala2 xde masa nk update...so sesape yg berkenan di hati nk merasa delite RND, sila la rajin2 bukak satu2nye blog Reza-Nani-Delite ni yer...FB ada, bukan xde, tp dh berzaman2 xupdate....tgkla esok kalau ada rezeki bukak bisnes sendiri, bila xpayah nk buat keje2 opis ni lagi, bleh la aktifkan balik segala bende alah web 2.0 application tu huhu...bila..? tungguuuuu... :-p but for the moment, plz fall in love with the one n only RND's blog nih dulu okies ;-) tengkiu...