Thursday, November 12, 2009

Arsenal Birthday Theme : Nan & Shidah

Thursday, November 12, 2009
olait...here we go....setelah lama xmengupdate...hehe...almaklumla...skang kt opis sume kena block....it dept pun kena block gk..ntah pape...huhu....well, back to muffin....hehe...ni order dr shidah from wangsa maju gk rasanye...kn shidah....shidah nk theme arsenal...memula shidah mintak edible image....tp dh suntuk sgt...xsempat nk gi print....so emy suggest nk lukih aje dgn buttercream memandangkan logo arsenal ni ala2 masih boleh dilukih dgn tgn....hehe....so, ok x logonye ni shidah? :-D tp patutnye color itam tu sebenanye color biru kalau ikut pd logo....tp emy xde biru lak aritu...so emy belasah aje dgn itam....hehe....hope shidah puas ati dgn muffin ni & enjoy dgn si dia sambut besday u all aritu eks ;-) to shidah n nan, happy birthday! ;-) & to shidah, tengkiu so much sebab sudi order muffin from RND.... ;-) tq...


2 comments:

Anonymous said...

thankz kak emy...ms first tgk 2 excited sgt sbb cumillll....hehehe...n nasib baik la nan 2 suker sbb ad arsenal...hehehe...walaupun xwat wrna biru, gnti wrna hitam pn ok...cute n cumil...hehehe...thankz kak...i lurve it....

reza-nani said...

hehe...tu ler....kalau biru lg cumel kot...sebab sama dgn logo betul....tp okla tu kot kn...hehe....nasib baik ada gk sipi2 rupa logo arsenal tu :-D hehehe...anyway, tq so much shidah... ;-)