Wednesday, November 4, 2009

NEW : Cream Puff

Wednesday, November 4, 2009
dh lama emy suka sgt2 mkn cream puff nih....especially tang kastardnye hehe....slalu order je dgn ummi kamariah...tp aritu ummi ajak gi blaja.....well, inila hasilnye....1st time buat nih....hehe...so, dh alang2 reti buat ni, pd sesape yg xberkesempatan nk buat tuh, leh la order from RND yer... ;-) tq....oo yer...utk filling2 ni, secara defaultnye, emy akan pump ke dalam puff without cutting the pastry yer....mcm gmbr yg kt atas tu emy dh belah sket kn...tp utk default order, cream puffnye xkan dibelah2 tau....unless, customer mintak nk yg belah2 gitu, baru emy buat okies...so u all kena bgtau kt emy la, nk pump aje kt dlm ke or nk belah2 ker...okies....anyway, utk yg ada fresh fruits pulak, yg tu sememangnye akan dibelah! hehe...sebab br leh susuh buah2nye....faham ek... ;-) hehe..tq...

Cream Puff With Custard Filling
(25 pcs per box)
RM 25

Cream Puff With Chocolate Filling
(25 pcs per box)
RM 35


Cream Puff With Cream Cheese Filling
(25 pcs per box)
RM45

2 comments:

Anonymous said...

nak order tp u xleh nak wt delivery...huhuhu

reza-nani said...

hi there...

a'a soweee la sgt2....hehe...emy mmg xde buat delivery....xde sape nk tlg antakan....ampuunn....hehehe