Thursday, November 26, 2009

Beautiful Mini Muffin For Raya Haji : Ayin

Thursday, November 26, 2009
waaaaaa.....itula ekspresi pertama lepas emy tgk decor ni.....sebab apa? sebab muffin ni sume 100% didecor oleh crew rnd!! bukan emy tau...hehe...diorang sanggup stay up sampai awal pg sebab nk siapkan muffin ni...hehe...toceh2....well, crew rnd ni xlain xbukan, erinn & aqilah ;-) hehe....mlm td emy ada byk giler benda nk kena buat...huhu...so emy mntk tlg dgn crew2 ni :-D emy bg konsep, then emy mntk diorang decorkan....cayalaaa!! mmg chanteqs!...hehe.....well, to ayin, luckily, ayin xpayah dtg tolong kaklong decor...hehehe...sebab muffin ayin sume dh siap ni :-p hehe....well, to rnd crews, tq very much! :-D & to ayin, tengkiu gak sebab xpenah lupa RND...hehe ;-) tengkiu.....


2 comments:

::ayn:: said...

hehe comel comel . tenkiuuuuuu jugak kepada semua peminat peminat, eh silappp. haha tenkiu sebab buatkan muffin yang comel ni. :) ala kalau suruh ayin dtg tlg pon sanggup je sebab mlm tu tak buat pape siap tdo awal lagi. hehe. thanks kepada angah and baby yg stay up! !

reza-nani said...

hehehe...tengkiu ayiinnn :-D