Tuesday, January 12, 2010

Berehat Sebentar....

Tuesday, January 12, 2010
dear all....akhirnye, emy mengalah jua...hehehe....emy nk mintak ampun...mintak maaf kepada customer2 yg emy terpaksa cancel order u all lately ni yer...memula igt nk melawan....tp badan ni xlarat jua akhirnye....badan ok kot KALAU pale ni xpening yg teramat sgt.....hehe....morning sicknessku dh mencapai tahap yg tidak boleh dikawtim lg...hehehe.....bukan takat morning.....dia dh jadik mcm dulu jugak....dr paaaggiiii sampaaaii la ke mlm nk tido....ppeeeningggg jekk.....aiyo...makan pun in n out....lately ni kalau masak pape pun sume emy rs xsedap....risau gak kang kek u all xsedap ke....so, emy amik keputusan utk berehat seketika la...xtau ler bila plak nk sambung nih...kang janji2 kang xlarat lg...so, dari hati yg amat dalam, emy mohon ampun n maaf yer....insyaallah bila dh sihat nnt, emy akan bg notis baru...tengkiu & salam....

4 comments:

::ayn:: said...

takpe along, kami tetap menyokong dari belakang . nanti baby baru letak nama ala ala nama ayin sikit ok . hehehehe :p

Hajjah Siti Noor said...

emyyyy..alahaii kelas cancel ker..nak gantikan tempat mu akak pun order kat mu hehehe

reza-nani said...

ayin...ada2...leh letak huruf A kt nama baby nnt ek...hehe :-D

kak n....alamak...ampunn...kelas mcm kena postpone je nih...hehe...ala...akak dh mcm2 kelas pegi....leh aje nk buat tuh...hehe.... :-p

tagskie said...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/