Monday, December 14, 2009

Hello Kitty For Ain Batrisyia : Suzi

Monday, December 14, 2009
aa...kek yg comel ni....hehe...bukan angkat bakul yer...hehehe.....tp mmg nk ckp, idea suzi ni sgt2 la besshhhh hehehe....sambung balik...kek yg comel ni, suzi request khas utk little girl dia yg nama ain batrisyia....tisya dh genap 2 thn this year ;-) so mama suzi adiahkan tisya dengan hello kitty cake ni :-) comel sgt2 kn idea suzi ni....color combination pun sweet je...topping untuk muffin pun special...suzi request cream cheese topping....hope semuanye memuaskan ati suzi & tisya ;-) cuma standing fondant utk digit nombor 2 tu xsempat nk buat...sebab nk buat standing fondant kena amik masa bermalam2 utk buat dia btul2 kering n keras...baru dia leh tegak....so alternatifnye, emy nk gi carik lilin no2....tp xde stok plak...aiyyoo...mencabar btul...hehe...last2 emy beli je express kek, emy tekap dgn cookie cutter no2....hehe...nasib baik tetiba kuar idea tu...hopefully suzi ok dgn alterhatif tu yer :-D sowe sesgt2 xdpt nk buat dgn fondant....xcukup masa nk keringkan dia....anyway, to ain batrisyia, happy 2nd birthday dear ;-) & to suzi, tengkiu sebab sudi share this great idea for your little girl's birthday ;-) tengkiu so much.....

3 comments:

mohamad.ridzwan said...

lawa nyer... tomei2x... nama ain tue pon, lebih kurang sama dgn nama anak buah saya gak kak emy... hehehe

reza-nani said...

hehe tq...tu la...igt lg, aritu buat kek barney utk ain kan...hehe :-D

wan....hepi besday to us! hehehe...

mohamad.ridzwan said...

tq2x...hepi besday too to kak emy gak... hehehe