Friday, May 22, 2009

NEW : Hantaran / Engagement / Wedding Cake

Friday, May 22, 2009

kek kahwin ni emy dh include all in....maksudnye kalau u all nk kurangkn yg sana, emy lebihkn sket yg sini....bg balance dgn harga yg u all byr...okies... ;-) keknye pun u all leh pilih kek apa u all nak...tp emy biasa dpt order choc moist...ni fav sume org kot...hehehe....toppingnye pulak emy akan buat pakai buttercream + royal icing + fondant decor + ganache choc + hiasan2 sugar paste....

Hantaran / Bertunang / Wedding

Cake Single Package

Round Cake
12" RM 250
10" RM 200
9" RM 150
8" RM 100

Love Cake
12" RM 250
10" RM 200
7" RM 100


Wedding Cake 2 Tier Package


Round Cake
6" + 8" = RM 200
8" + 10" = RM 300
10" + 12" = RM 450

Love Cake
7" + 10" = RM 300
10" + 12" = RM 450


Wedding Cake 3 Tier Package

Round Cake

6" + 9" + 12" = RM 400

Love Cake
7" + 10" + 12" = RM 550


Wedding Cake 4 /5 Tier Package

okies...yg ni special request yer...
kalau sesaper berminat nk order more than 3-tier wedding cake ni,
leh email kt emy details okies....tq...


wedding cake ni....kalau u all ada stand sendiri, u all leh order kek je kt emy...then pakai la stand sendiri tu....tp kalau u all xde stand, bleh la sewa dari emy....harga sewa stand cake nnt emy up.....kalau xnk pakai stand, u all bleh la buat kek bertiang tu....nnt emy letak siap2 tiangnye, tinggal nk susun je lg....okies....tq... :-D

6 comments:

~$yeeR@~ said...

kak long...
lawanye kek...
kak long blajar kt ne...
cam besh je klas die...
heehehehe...
brape yuran die kak long..

reza-nani said...

hehe...kaklong gi loveliana nye klas kt bangi....ni url blog dia...

http://loveliana-online.blogspot.com/

fees untuk intensive class tu 900 utk 7 classes...2 days course ;-)

~$yeeR@~ said...

wah...kne kmpl duit ni...
hehehe...
xpn nnt k.ngah blajar ngn k.long je la...
ad diskaun x...
huhuhu

kak anne said...

akak pun nak tumpang belajar ler..jom kita buat kelas jtmk beb..

reza-nani said...

aaa bleh gak tu...insyaallah....kakngah syeera & kak n leh aa jd student pertama reza-nani-delite....hehehe...nnt up iklan kalau dh ready nk buat kelas ek...hehe ;-) yg pastinye selepas bulan 6 la...sebab skang tgh bizisss...hehehe...harga insyallah ada diskaun ;-) tungguuu....tq2...

~$yeeR@~ said...

ok ok ok...
xsbr ni...hehehe...
thnx k.long...