Tuesday, May 5, 2009

Makan2 Majlis Pertunangan : Ayien

Tuesday, May 5, 2009
last weekend, ayien or lebih tepat lg, mummy ayien...hehe...ada order muffin utk makan2 utk 1 majlis....kalau xsalah, majlis sempena auntie ayien yg bakal melangsungkan hari pertunangannye on saturday tu....so mummy order 200 pcs mini muffins....assorted flavour....emy buat flavour choc, vanilla, orange & strawberry....decor pulak mummy nk yg soft2 color sebenanye....tp sebab order mummy ni ala2 last minit...hehehe...so emy guna aje buttercream yg sedia ada warna tu utk decor bunga2 comey tuh....red...blue....pink n purple.....ok ek mummy...? hehe...to ayien & mummy, tengkiu sooo much...muahhhhss....hehe....o ye...mintak maaf sbb xdpt nk menghadirkn diri ke majlis tu....almaklumla....ada order lg weekend tu...so bizis sket nk meninggalkan umah...pehtu ada event2 lain yg dh "sign contract" kena gi....hehehe.....anyway, tq for inviting... ;-)

2 comments:

::ayn:: said...

hahaha. muffin gigit gigit ni untuk kenduri doa selamat jumaat malam tu :) yg untuk tunang tu je untuk sabtu.
hahahahha. hantaran untuk adik abah yg lelaki bg kat perempuan. bila sampai kat rumah pempuan tu, dah tak jadi rose dah pon. HAHA
btw,, thank u alonggg!!!!!! ;D

reza-nani said...

hehehe....panas sgt dlm kete ke roses tu ek...hehehe :-D cian pakcik ayien....tp still nampak lg kan rosesnye hehe...sbb white choc tu takkan melted mcm cream....cuma dia akn jd lembik aa kalau pns sgt....hehe...so pasni akan dipekatkan lagi la ganache utk decor roses gini ek...tengkiu ayieennn.... :-D