Thursday, August 20, 2009

Raya Cookies : Additional Items

Thursday, August 20, 2009
Choc Chip Cookies
RM 20 (50 biji)

Tart Nenas Bunga
RM 20 (50 biji)

Honey Cornflakes Rangup
RM 20 (50 biji)

okies...kt sini emy nk tmbh item biskut raya RND.... ada 1 lg jenis tart nenas yg RND akan buat iaitu tart nenas bunga...ada permintaan, diorang nk tart nenas jenis ni, selain dr tart nenas gulung tu....so, ini gmbr terbaru...panas baru kuar oven hehe...then emy ada buat choc chip biasa....means...bukan double choc chip mcm yg sebelum ni...so u all leh pilih...nk choc chip biasa ke or nk double choc chip okies.... then emy dh buat gk sample utk honey cornflakes rangup....so kt gmbr tu u all leh nmpk la manik2 yg colurful ittew...hehe...gmbr lama tu xde manik2 kan....hehe.... well, kn bwh ni gk emy ada tmbhan cookies dr Miss Effy....hehe...my sister together-gether dgn kengkawan dia buat english style raya cookies....u all bleh try jugak nih ;-) english style tu bukanla maksudnye cookies mat salleh....hatta bahan-bahannye pun sume bahan2 yg ada kt mesia nih...hehe..cuma style nye je la...ada walnut.....orange flavour..... & so on...my fav yg orange cookies tu huhu..sodaapppp :-D so, here the list....

Orange Cookies
RM 23 ( 50 biji)

Chocolate Munchies / Walnut Munchies / Choc Chip Munchies
RM 23 (50 biji)

olait...yg Munchies ni, u all leh pilih 3 jenis....ada choc munchies...mcm yg dlm gmbr tu....then yg xde dlm gmbr, ada walnut munchies.....or else, ada choc chip munchies....okies....jika berminat, leh email emy ye ;-) emynani@yahoo.com, tengkiuuuu ;-)

2 comments:

Nicole said...

Wow, the Cookies are really looking awesome from where I can buy such cookies.........



Nicole

Cash Online Get Easy cash at your door step

reza-nani said...

ni nicole....well, if u r in malaysia, just drop me an email... i made it by myself ;-) im a homebaker lady ;-)