Friday, August 7, 2009

Blueberry Cheese Tart By Miss Nurul

Friday, August 7, 2009
hehe...saje je up kt sini...ms besday bibot aritu, dia ada order blueberry cheese tart ni dr nurul....so dh dpt green lite dr tokey, tokey ckp bleh up kt sini...hehe...kpd customer2 rnd yg berminat, kalau nk order leh la email kt emy...nnt emy leh tanye kt tokey utk order confirmation....tp jgn order arini utk amik esok yer...huhu...umah tokey cheese tart dgn umah tokey muffin nun jauh skali...hehehe....kalau weekend bleh la kot kan nurul? hehehe.... ;-)

2 comments:

Anonymous said...

salam..nak tanya blh tak...kalau nak beli tempat letak cheese tart mcm dlm picture tu kat mana??kalau beli dgn u boleh tak??i cari tak jumpa yang 1 tmpt mcm tu..

reza-nani said...

salam...

well, bekas plastik utk cheese tart mcm tu ada jual dekat BAGUS....bake yen pun ada...slalu emy beli dkt 2 tempat ni...bagus yg plg dekat dgn umah emy ni dkt taman melawati....bake yen pulak emy slalu pegi yg dkt chow kit tu...kalau u duduk dkt dgn area2 ni, leh la gi intai2 ;-)