Thursday, July 9, 2009

PENGUMUMAN : Edible Image by RND

Thursday, July 9, 2009
hai semua.....assalamualaikum....good afternoon....hehe :-D well, just nk bgtau, emy nye printer utk edible image dh ready ;-) so pasni, semua urusan edible image akan dikendalikan sendiri oleh RND....xperlu pegi hantar printing kt kawan2 lain....mcm sebelum2 ni ;-) anyway, tengkiu sgt2 utk semua kawan2 n sifu2 yg tolong emy dgn urusan edible image sebelum ni ;-) tengkiu very2 muchhhhhh dkt kak liana from loveliana cakes ;-) tengkiu to mamalea yg share info psl edible img ni....& tengkiu to mr ning geng from pastry pro too ;-)

so, selepas ini, kesemua urusan edible image, akan dibuat oleh kami sendiri....at the moment, edible image product yg available dari RND ialah edible image CAKE, edible image MUFFIN & edible image COOKIES.....maybe next time, insyaallah, akan ada pulak edible2 image utk item2 lain....okies....hehe....

kepada sesiapa yg berminat utk order edible image sahaja, bleh contact emy melalui email....buat masa ni, emy xsempat nk up elok2 lg details utk edible image ni....tp kalau nak, leh email emy yer....sekeping edible image size lebih kurang A4, emy charge RM18.....& plz come & collect at my place.....sebab emy ala2 xde ms nk gi ngepos....hehe...anyway, kalau nk mntk emy pos gak, emy leh anta guna pos ekspress yg RM4 tu....so, bg emy ms dlm 5 ari kalau nk pos tu yer....kalau nk self collect, alert emy 3 hari in advance utk keselamatan semua pihak...hehehe....xdela....utk kesenangan & kemudahan semua pihak...hehehe...tu sume utk emy check stock...okies...kalau xde, leh emy gi carik stock dulu.... ;-)

sooo....happy beredible! hehehe :-D

2 comments:

sue said...

hehehehe...TAHNIAH DAH ADER PRINTER TUH.....

reza-nani said...

hehehe....budak br blaja psl printer lg nih...hehe :-D