Monday, July 20, 2009

2009 Raya Cookies Open For Sale

Monday, July 20, 2009
hai semua...assalamualaikum...selamat pagi....skang RND dh open raya cookies utk sale thn 2009 ni.....so kpd sesiapa yg berminat, bolehla start mengorder dr skang...hehehe....semua order boleh dibuat thru email emy, emynani@yahoo.com, okies.... ;-) Tart Nenas Gulung
50 pcs
RM20

ini kuih fav emy huhuhu....kalau gi mana2, mesti tgk ada x kuih ni dlm balang2 diorang..hahaha...penah gi umah sorang makcik kt nilai...dia punye tart gulung mmg besstttt huhuhu....disebabkan fav, makanye emy pun tryla buat sendiri... ;-) kpd yg berminat, leh la try RND nye tart nenas gulung ni kay... ;-)

Semperit Dahlia
50 pcs
RM20

ini pulak semperit dahlia....well, bentuk original semperit ni pjg2 kan sebenanye....tp emy lg minat buat bentuk bunga dahlia nih....adunan yg emy ada ni pun sesuai utk semperit jenis pipe2 nih..hehe...lg 1, emy nye semperit ni xguna ceri utk hiasan tu yer....emy xminat ceri sgt...hehehe....so emy gantikan dgn choc chip :-D hehe....emy rs lg soddappp :-D so, kalau nk try semperit dahlia RND, sila la yer... ;-)

Honey Cornflakes Rangup
50 pcs
RM20

aha...ni cornflakes rangup resepi mama emy...hehehe....tp yg dlm gmbr ni dia xde manik2 halus hiasan tu....tapi....utk raya 2009 nih, emy akan ltk manik2 halus yg colourful tu sbg hiasan yer....pls noted...tq.... ;-)

Chocolate Cookies
50 pcs
RM20

cchhooooccoolate cookies....hehehe....yg ni mmg best kpd penggemar2 chocolate....hiasannye pun emy ltk ganache choc style mcm kt atas tu ditambah dgn choc rice....bentuknya bentuk bunga yer.....ada ke yg nk buat bentuk lain pulak? hehe..... kalau ada, try le ym emy......kita diskus........hehe ;-)

Double Choc Chip Cookies
50 pcs
RM20

haha...yg ni double choc chip cookies...nape double? sebab cookiesnye sendiri perisa chocolate, ditambah dgn choc chip yg kt atas dia tu...tp dlm gmbr yg dkt atas tu emy letak chocolate button....anyway, tahun ni, emy xbuat choc button lg yer....emy tukar kpd choc chip size biasa tu ;-) pls noted tau.... ;-) tq....ppsstt...ada yg ckp, choc chip cookies RND ni mcm rs chipsmore...huhuhu....ye kerr...? hahaha :-D

Almond London
50 pcs
RM20

yg ni mmg kuih sepanjang zaman agknye...hehe...tiap2 thn mesti ada kn almond london nih....jauh mai nih...hehehe...oleh kerana ada gk peminat almond london nih, makanye ada jugala ia di sini....hehe...tp ni nk bgtau, emy nye almond london nih, almond yg kt atas tu emy guna yg jenis cincang2 halus gitu yer....tp yg kt dlmnye, emy xguna almond yg sebiji tu tau...sebab emy xminat sgt mkn kuih yg ada kacang segedebuk kt dlm dia huhuhu....so emy guna almond yg dh dicincang pjg2....supaya penggemar2 almond still boleh merasa almondnye, n bg yg xbrape suka kekacang kt dlm kuih tu, xterasa sgt bila mkn dia...hehe...sebab bukan sebijik besau almondnye...dh dicincang2 pjg yer....tq...

so kepada semua pelanggan RND yg dihormati, jika ada yg berminat utk buat tempahan cookies raya ni, sila email emy yer (emynani@yahoo.com), semua tempahan akan diambil mulai sekarang sehingga pertengahan bulan puasa nnt....or secara detailsnye, mcm berikut....

2009 Raya Cookies For Sale

Order Period :
20 Julai 2009 - 4 September 2009

utk semua order, emy akan ambil 50% deposit pada atau sebelum 4 September 2009 yer....semua order yg tidak disertakan dgn 50% deposit selewat-lewatnye pd 4 Sept 2009, akan dianggap batal....ini utk mengelakkan cancellation di saat akhir...jgn buat mcm tu yer...cian kt saya nnt...hehe...bayaran selebihnya, boleh dibuat semasa nk ambik cookies nnt ;-) tq...

Pick Up Period :
14 September 2009 - 18 September 2009

pls be noted that all item have to be picked up @ wangsa melawati yer.....or can be arranged utk pick up at my ofis @ Jln Raja Laut, area Sogo....skali lg diigtkan, emy xbuat delivery yer....map ke wangsa melawati akan disertakan dlm email confirmation nnt......tq....

5 comments:

Abdullah said...

mmm xde diskaun ker...

reza-nani said...

hehehe...dh murah dh ni boss huhu :-p nk beli byk ker? bleh diskus hehe :-D

noorhamzah said...

emy akak bagi bahan2nya ko tolong buat boleh takk..bayar upah buatkan jo hahha..thn nie tak mengizinkan oven akak beroperasi ler hehe cian akak

lisa said...

salam kak ada x kueh popia serunding daging yang kecik2 tuh..?

reza-nani said...

kak n...

hehehe....risau xdpt nk fulfil akak nye citarasa jek nnt kalau buatkan utk org nih hehehe....apa kt thn ni, akak beli jek dr RND? hehehe :-D

lisa...

popia serunding tu akak xbuat, tp bisnes partner mcm ada buat...nnt akak list senarai penuh kuih ry yer...akak demam plak weekend lps...3 ari terletak...hehehe...skang br sempat nk update... ;-)