Sunday, April 12, 2009

Teenage Mutant Ninja Turtles : Bibot

Sunday, April 12, 2009
okies.....ni order dari bibot....bot nak decor Teenage Mutant Ninja Turtles....tp yg leh muat atas muffin ni of course la pale diorang jek kan hehehe...kalau nk lukih seluruh anggota, kena la buat kt atas kek pulak :-D so bot nk muffin 4 segi....yg standard size dgn yg low size....yg tinggi tu utk turtle, yg rendah tu utk names.....topping lak cream cheese n lawannye ganache choc.... tomei pulak encik kura2 ni ek hehehe :-D

3 comments:

effy said...

ninja turtle memang comel!!
sayaangg nak mamammm... =(

creamcheese tu memang bestt!

~ ** Ninie Hasniza ** ~ said...

salam emi..lame betoi kite x chit chat kan..seronok tgk semua kek n cuppies yg ader dlm blog emi..emi p kelas ker wat semua design2 nie...mmg emi fully concentrate wat nie ker..aper2 pun best of luck k..do keep in touch..muaahhzzz..

reza-nani said...

bibot....cream cheese ada lg se das dlm peti ais huhu :-D

ninie....lamanye menyepi hehe....emy xblaja formally pun...mmg nk sgt2 gi kelas sana sini blaja tp masa mencemburuiku huhu :-p so alternatively, emy blaja dgn kwn2, main tanye mulut jek....pehtu emy tgk online nye tutorial n teknik....lelain tu, main belasah je ikut sesuka atiku heheheh.....emy buat part time aje nih....emy pekerja gomen sepenuh masa skang nih :-D buat kek memalam n weekend aje...insyaallah, kalau ada rezeki, rs mcm nk bukak kedai kek pas ni hehehe....ok ninie, keep in touch tau...umah kita bukan jauh bebenor pun hehehe :-p muaahhhzzz