Wednesday, April 29, 2009

Marble Cheese, Choc Cake!

Wednesday, April 29, 2009
ok...aritu opismate emy, ju, ada order kek nih....marble cheese, choc cake....kek ni bukan fully cheesy....cuma tang marblenye tu je yg cheese okay....keknye ialah kek coklat....& kek ni xde topping yer...."naked" aje......hehehe.....so, bleh la add lg 1 delite kt blog ni...hehe...how ever, utk ju nye aritu, emy gatal2 tgn buat 1 cup serbuk kokonye....kalau ikut resepi asal, 1/2 cup aje.....makanye, choc cake ittew menjadi seperti dark choc la rasanye....ampun ye ju....hehe....anyway, next time ju order, emy buat 1/2 cup cam biasa ek....tp still sedap lg rasanye...mcm mama emy yg suka bebenor mkn dark choc, dia ckp sedap kek tu...tp kalau suka mkn yg milky original choc, cukup 1/2 cup of cocoa powder aje okies........to ju, tengkiu so much yer....to all, ni pricenye...

Marble Cheese, Choc Cake! Pakej 1
10 inches round
RM 55

Marble Cheese, Choc Cake! Pakej 2
7 inches round
RM 35

yg ni sebagai additional, kalau sesape rasa nk byk lg marble cheese ittew, boleh request tambah lagi 1 pack of cheese philadelphia dgn additional sebanyak RM10 aje okies....sebab ada yg suka cheese sgt2 more than everything kan hehe...so bleh la tmbh lg....sebab harga kt atas tu just utk 1 pack of philadelphia cheese..... ;-) tengkiu....

4 comments:

ADLIN ALAWI said...

kek ni memang sedap..!!my fav flavour lak tu..khikhikhi..sedap²...
tq kak amy,bg lin rasa...

reza-nani said...

lyn dh rasa ek...hehe...tengkiu2... :-D

kak noor said...

wahhhhh bestnyaaaaaaaa..lama tak rasa kek nieeee..takdo utk promosi test ker lagi emyyy...

reza-nani said...

hahaha....dh bwk opis aritu 1 tupperware kak n....akak xde lak...hehehe :-D