Thursday, February 19, 2009

PENGUMUMAN : New Price List

Thursday, February 19, 2009
okies...kat sini ada pengumuman baru tentang price muffin2 kita...setelah 6 bulan lebih reza-nani-delite berjinak2 dlm bisnes ni, maka kami dh berbincang & berkira2 akan kos & untungnya...so arini, reza-nani-delite dh update sume harga2 baru utk muffin2 kami...ada yang maintain je harganye....ada gak yg terpaksa dinaikkan sedikit....sikit aje....hehe...nak bagi balance kos2 muffin ni dengan kuantiti pengeluaran atau order yang kami terima....insyaallah, xbanyak pun beza harga ni...semuanya masih affordable lagi...senarai harga baru leh tgk kt "Harga Pakej Muffin"....jika ada apa2 pertanyaan tentang delite kami, boleh email ke emynani@yahoo.com yer....

coming soon....reza-nani-delite pun dah boleh menerima tempahan utk kek dan muffin yang ada edible image....edible image ni yg mana? yg ada gambar kita kt atas kek tu....hehe...leh letak kt atas kek...leh letak kt atas muffin gak....price list nye, nnt emy up.... :-D so, jika ada yang berminat, boleh la contact emy...019-2896568...email pun xpe...

reza-nani-delite pun nk amik kesempatan ni utk ucap terima kasih atas sokongan semua yg tak berbelah bahagi utk kami sampai dh nk dkt 6 bulan beroperasi ni....hehe :-D tengkiu2.....sokongan dari anda semua, amat2 kami hargai....love you all....muahhhssss :-D

2 comments:

Anonymous said...

My dear friends, sincerely thanks for visiting our Nike air shox website! The following listed is the detail description of Shox TW. If you are interested in buying cheap Nike air shox, warmly welcome you to contact us online around the clock, and we will supply you the top quality Nike air shox with cheap price & excellent service.
We are anticipating building up a very strong bridge on which we can go ahead and ahead together!
our Nike air shox:
Shox Ride & Plus
Shox Allegria Glow
Shox FSM
Shox Dendara
Shox 45
Shox Legend Trainer
Shox VC
Nike Shox Explodine
Shox Basketball
Shox 2:40
Shox Warrior
Shox Glamour II
Shox Rhythmic
Shox D
Shox Propulsion
Shox XT
Shox Vivacity
Shox TW
Shox Saya+
Shox Arraw+
Shox Pursuit+
Shox Turbo V+ 5
Shox NZ
Shox Turbo+ IV 4
Shox Spotlight
Shox Saikano+
Shox Fleet
Shox Turn & Go
Shox Junga II 2
Shox Q'Vida
Shox Junga
Shox TL 4
Shox Monster
Shox TL 3
Shox Turb OH+ SL
Shox TL 2
Shox CL
Shox Energia
Shox Cognescenti
Shox 2:45
Shox BB4
Shox Electric
Shox TR
Shox Turbo OZ
Shox R4
Shox Disobey
Shox Go
Shox Respond
Shox Ride 2 II
Shox Bella IL
Shox Rollin

Anonymous said...

My dear friends, sincerely thanks for visiting our Nike AIR Force website! The following listed is the detail description of Shox TW. If you are interested in buying cheap Nike AIR Force, warmly welcome you to contact us online around the clock, and we will supply you the top quality Nike AIR Force with cheap price & excellent service.
We are anticipating building up a very strong bridge on which we can go ahead and ahead together!
our Nike AIR Force:
Air Force 25
Nike Air Force 1 Mid
Nike Men Air Force 1 High
Nike Men Air Force 1 Low
Nike Women Air Force 1 Low Mid High