Friday, February 13, 2009

Happy Birthday To FAIQAH ATIYYAH

Friday, February 13, 2009
okies... ni la muffin utk birthday gal tu...nama baby comey ni faiqah atiyyah....dah setahun umur dia... ;-) xsabar nk tunggu emran setahun gak...hehehe :-D well, ain order assorted flavors muffin 36 pcs dengan topping buttercream + fondant....theme color : pink, white + green...mesti ada butterflies....memula igt nk buat kiddies nye design...tp bila dh siap muffin kebun bunga tu, terpikir lak, nk buat 1 theme la dgn besday gal nye ni...baru comey kn letak dekat2 nnt....lgpun untuk baby gal ni, comey bila ltk bunga2 kecik color pink + putih kan...so sweet..... ;-) so, to ain, hope enjoy majlis tu nnt dgn muffin2 ni yer....and tengkiu so much.... ;-)

2 comments:

mamaFA said...

hi emi! e'eh..tak sangka cepat betul upload gambar muffin nih... hehe... mmg suka sgt2 design yg emi buat nih. like i msg earlier, exactly what i wanted! nasib baik emi decide nk buat theme bunga2 nih... sbb theme besday faiqah nih ala2 'fairy princess in a garden'..cewahh... hehe..mama dia yg excited terlebih...:p dah la besday muffin pun comeyy... mmg puas ati lh.. x sabar nk celebrate besok :)))

reza-nani said...

:-D alhamdulillah....hehe...mesti besday gal cute sgt2 esok nih...."fairy princess in a garden"...wa....teruja emy nih...hehe....xsabarnye nk sambut besday emran thn ni :-D eh...anak kita sebaya la kan? hehe....

psstt...ain, biasa la...mesti mama yg terlebih2 dari baby2 kita ni time nk celebrate besday...especialy the 1st yr kan...hehehe.... samola kito ;-)

ain...thanks a lot yer! ;-)