Friday, July 2, 2010

Beautiful Damask & Flowers From Shah To Ema

Friday, July 2, 2010
okies....ni oficially last order yg dibuat sebelum emy bercuti2 nnt oleh ema.....khas utk majlis kawinnye pada 2 julai 2010....ema order 3 set kek...2 kek hantaran.....1 kek 3 tingkat utk majlis malam berinai kalau xsalah emy.....olait....1st, ni kek hantaran dari pihak lelaki utk pihak perempuan rasanye....mereka request damask design dgn 3 colors of flower...red, maroon & white.....emy try carik bunga yg variety sket....tp roses jugak yg banyak kt kedai tu....bunga color merah tu je yg ada orchid....well, emy try mix & susun elok2....ok dak ek? hehe....oo yer, kek ni fully fondant nye kek....tp emy xsure tang mana silapnye, fondant emy slightly lembik sket kali ni.....sampai damasknye tu ada kedut2 sket....emy doa sgt2 biarla kek ni ok aje sampaila ke habis majlis tu nnt....hopefully doa emy dimakbulkan...pape nnt, ema email akak tau cerita ceriti sket....hehe....well, emy nk up the 2nd order sat ek....

2 comments:

This is .... said...

Hi,
Cake ni hantaran dari my brother to his wife.. Nak tgk wedding dia, in my blog:

http://sayahappyslalu.blogspot.com/2010/07/hantaran-tema-merah-silver.html

Thank u.

reza-nani said...

hai dear...

tq for inviting...best dpt tgk majlis shah & ema....meriah sgt ;-) tahniah to both of them & tq so much for trusting RND utk buat kek2 ni yer ;-) tengkiuuuu.... :-)