Monday, October 12, 2009

Happy 3rd Birthday To Umar : Zuliana JKR

Monday, October 12, 2009
lg 1 cartoon kegemaran budak2 laki...ultraman...! hehe....yg ni UMAR punye....umar pulak dh 3 tahun this year...well, dh cukup 6 kek kn emy post? hehe....zu ckp, ada lg family yg nk tumpang sekaki celebrate birthday anak2 diorang...tp mcm dh lewat sgt n zu risau emy xsempat nk masak....hehe...mmg btul pun zu...hehehe..bukan apa...sabtu tu emy ada buat makan2 sket kt umah...so mmg bizi sampai ke malam....zu punye kek2 ni pun freshly baked dr sebelum subuh sampaila ke pukul 11....kan zu....hehe...cian zu terpaksa amik lewat sket dr masa yg kita janji....anyway, next time insyallah kalau xde apa2 aral, sudi2 la jenguk rnd lg...hehe....well, tengkiu soooo much to zu n family sebab sudi order kek dr kami.....have a nice day! ;-)