Friday, September 25, 2009

Salam Aidilfitri 1430H : Reza-Nani-Delite

Friday, September 25, 2009
assalamualaikum.....xterlambat lg kan RND nk ucap selamat hari raya kpd semua customer2 yg selama ni menyokong kuat bisnes kecil-kecilan kami ni...hehe..sebelum raya aritu bizi yg teramat sgt sampai blog pun xterupdate....well, emy n keluarga dh selamat sampai ke kl selepas hampir seminggu berhari raya di jitra, kedah bersama2 dgn family hubby....skang masa utk beraya dgn keluarga di kl pula....

anyway, RND juga ingin ucap berbanyak2 terima kasih kpd mereka yg sudi menempah cookies raya dr kami & partners.....even, ada dari senarai cookies RND yg emy mntk tlg partners buatkan sebab emy xsempat nk buat...hehe...tp rsnye still ok kan? :-) insyaallah thn dpn, rnd akn start awal sket utk baking cookies raya n no more last minute order yer...hehe...supaya rnd bleh hasilkan almost 100% & cookies dr tgn kami sendiri...sebab rasanye akn lebih memuaskan hati....thn ni mmg trial version nye jualan...so buat cookies pun 2 minggu terakhir puasa...hehe...utk pengetahuan u all, cookies yg emy mintak partners buatkan dari senarai cookies RND aritu ialah almond london & tart nenas gulung...rasanye a bit lain dr cookies rnd tp still sedap...kan...2 cookies ni emy btul2 xsempat nk buat...so emy mntk partners tlg buatkan sbb dia ada kakitgn khas...hehe...insyaallah thn2 seterusnya, RND akan buat sendiri semua cookies yg kami senaraikan nnt yer....aminn....

well, ada juga customer yg dh order tp xdtg amik cookies...mcm2 perangai customer RND ni...huhu....nasib baik jualan cookies alhamdulillah baik, xterjejas dgn masalah2 sedemikan rupa...hehe...tp xbaikla u all buat gitu....bulan2 mulia ni...hehe...xpela...ada hal memasing la tu kot kan... ;-) tp jgn buat lg yer...menyusahkan byk pihak tau....

akhir kata, semoga lebaran thn ini membawa seribu makna kepada kita semua.....

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR & BATIN

4 comments:

zeti said...

selamat hari raya maaf zahir batin emy :)

reza-nani said...

zetty....selamat ari raya...maaf zahir batin gk yer.... ;-)

ADLIN ALAWI said...

selamat ari raaya...
sape yg x datang amik tu..
kejamm erk..

maaf zahir batin

reza-nani said...

lin...hehe...selamat ari raya...maaf zahir batin gk yer...well, ada gk la yg xdtg amik cookies tu...so next year, nk kuatkuasa deposit btul2 hehe...xde deposit, xde cookies...leh x? hehe...mintak halal yg terlebih n terkurang tu yer... ;-)