Saturday, June 6, 2009

Selamat Pengantin Baru Mieza & Fadzil

Saturday, June 6, 2009
olait....mula2 denga idea mieza utk buat couple pengantin ni kt atas kek rasa teruja sgt2...hehehe...sebabnye, ni dh kira mcm wedding novelty cake....xsabar rs nk buat...hehehe...tp suspen gk sebab ni la first time buat figure org nih...hehehe....pengantin lak tu...so berbekalkan gmbr yg mieza bg, emy usaha jugak buat....inila hasilnye....ok x mieza...? ms buat ni la, emran demam panas....so berlari2 ke dpan tgk emran, pehtu lari ke dapur blk smbg buat decor...hehehe....penat mmg penat tp teruja tu tetap ada..hehehe....so berbekalkan semangat yg ada nih, emy siapkan jugak kek hantaran pengantin utk mieza nih.....to mieza, selamat pengantin baru, semoga bahagia ke anak cucu....& tengkiuuu soo muccchhh sebab percaya kt emy utk buat kek & muffin bg kenduri kahwin mieza ni....emy appreciate sgt2.... ;-) tengkiu yer.... ;-)

4 comments:

ADLIN ALAWI said...

comelnya kak..

reza-nani said...

hehe :-D tunggu yg lin order jumaat ni ek ;-)

ADLIN ALAWI said...

yg bezanya..lin punya love...khihkiki

reza-nani said...

okies...ni nk share sket ucapan dr pengantin kita hehe...

Mieza says...." Tq so much for your lovely and delicious cake & muffins Emy..I really really appreciated it..:) "

hehe...senyum lebar sampai ke telinga pg nih....to mieza, tengkiu so much jugak sebab sudi order dr reza-nani-delite yer ;-) ur trust is very valuable ;-) tq soo muccchhhh :-D & SELAMAT PENGANTIN BARU! :-)