Friday, November 28, 2008

Bezday Cake For Sis Nisa From Ain KRU

Friday, November 28, 2008
Yang ni order dari Ain KRU....ain pun dh byk kali order from Reza-Nani-Delite ni kan...tengkiu so much ye ain....muaahhh....hehe...theme kali ni ain yg designkan jugak..ain ni mmg creative sgt...everytime nk order from emy, mesti ain dh draft siap2 design yg dia nk....so, emy pun follow sehabis baik ikut design2 tu....ok x ain...? menjadi x bunga ain yg cute tu akak buat? hehe....then emy tmbh2 sket decor kt keliling kek....keliling kek ni ain xsebut pulak nk mcmana, so emy decor je ikut idea yg dtg spontan mlm td....to nisa, happy bezday gal! to ain...tengkiu so much....! ;-)

3 comments:

Anonymous said...

Selamat Pengantin Baru untuk Caduk dan Aina.. Semoga berbahagia sampai ke anak, cucu dan cicit...

--Boss--

lily_pisces said...

hai kak emy..thanks for the comment..elly ni kawan siti aisyah abd manaf..she said kakak dia kawan pd kak emy..so 1 day ktorg tgk blog akak nih..interested sgt2..sy skg kat uitm sgamat study lagi..next coming sem..ktorg nak buat jualan cupcake yang mcm akak buat tu...tu yang add blog akak..n blog your baby boy tu sb dia cute sgt..klu nak order jauh sgt plak..i duk jb kak..but my friend 1 campus ada kat gombak..klu lah akak ni bleh jd supplier utk jualan ktorg ker bagus jugak..
nice knowing you...

reza-nani said...

oo...kawan ct ke....kalau gitu, mmg akak kenal la dgn ct ni....hehe...mmg bestfren dgn kakak dia...noly...

errmmm...supplier? mak aii jauhnye...hehehe....meh la blaja dgn akak kt sini..peh tu bleh bukak bisnes kt johor lak... ;-)