Thursday, February 26, 2009

Buah Tangan Untuk Pearcah

Thursday, February 26, 2009
yg ni sesaje je buat utk bwk gi kedai jahit pearcah mlm nih.....bukan untuk dijual ye kengkawan...hehe....to pearcah, tunggguuuuu akak & emran dtg mlm kang ek...hehehe :-D

0 comments

Beautiful Garden : Ahya

yg ni ahya nk try topping buttercream + fondant dgn ganache choc + buttercream....so, akak campur2 kan skali sumenye....mix n match...hehe...caya la ahya....termasuk yg ni, rsnye ahya dh try sume jenis topping kan ;-) tengkiu so much.....cuma ada 1 je lg yg ahya blum order....full fondant...hehehe....nnt kalau nk ehem2, or pape event yg berkenaan, leh la order yg tu plak ek...hehe....anyway, tq dear... ;-)

0 comments

Alphabet Muffins

kali ni ahya order small ganache choc, dgn decor fondant alphabet.....bila dh susun gini, cantik gak....walaupun huruf jek kan....hehe...thanks ahya... ;-)

0 comments

Makan2 Ganache Choc : Kak N

kak n teringin nk mkn ganache choc muffin ni pas nengok2 lately nye post kat sini katanye...hehe....so, kak n order 4pcs makan2 pakej....decor simple jek...cukup utk sorang satu.....emak, ayah, atikah & aqil....jgn rebut2 yer...hehe :-D...tq kak n....

0 comments

Monday, February 23, 2009

Mini Ganache Choc : Lisa

Monday, February 23, 2009
last weekend, lisa from puchong order mini ganache choc untuk makan2 dgn family....memula lisa nak plain ganache choc, biar muffin ni nampak soOOoo chocolaty hehe...tp pastu nisa soh decor sket2....nk bg nmpk meriah agknye....:-D so emy buatkan teeny weeny little flowers...mcm berries pun ada gk bila skali pandang kan....hehe...to lisa, thanks a lot for coming all the way from puchong to pick up this little muffin ;-) hope lisa enjoy makan muffin ni dgn family aritu :-) thanks dear....

3 comments

Thursday, February 19, 2009

PENGUMUMAN : New Price List

Thursday, February 19, 2009
okies...kat sini ada pengumuman baru tentang price muffin2 kita...setelah 6 bulan lebih reza-nani-delite berjinak2 dlm bisnes ni, maka kami dh berbincang & berkira2 akan kos & untungnya...so arini, reza-nani-delite dh update sume harga2 baru utk muffin2 kami...ada yang maintain je harganye....ada gak yg terpaksa dinaikkan sedikit....sikit aje....hehe...nak bagi balance kos2 muffin ni dengan kuantiti pengeluaran atau order yang kami terima....insyaallah, xbanyak pun beza harga ni...semuanya masih affordable lagi...senarai harga baru leh tgk kt "Harga Pakej Muffin"....jika ada apa2 pertanyaan tentang delite kami, boleh email ke emynani@yahoo.com yer....

coming soon....reza-nani-delite pun dah boleh menerima tempahan utk kek dan muffin yang ada edible image....edible image ni yg mana? yg ada gambar kita kt atas kek tu....hehe...leh letak kt atas kek...leh letak kt atas muffin gak....price list nye, nnt emy up.... :-D so, jika ada yang berminat, boleh la contact emy...019-2896568...email pun xpe...

reza-nani-delite pun nk amik kesempatan ni utk ucap terima kasih atas sokongan semua yg tak berbelah bahagi utk kami sampai dh nk dkt 6 bulan beroperasi ni....hehe :-D tengkiu2.....sokongan dari anda semua, amat2 kami hargai....love you all....muahhhssss :-D

2 comments

Wednesday, February 18, 2009

Roses Untuk Auntie Ong

Wednesday, February 18, 2009
aritu auntie ong order muffin.....lepas xsempat nk order muffin besday utk anak dia...hehe...sowe2.....bz nk bg price list....so yg ni emy buatkan auntie ong muffin vanilla n choc....decor dia auntie ong ckp buat je pape....dia nk mkn dgn family....so emy try buat red roses nih...ok dak...? hehe....yg ni set 36 pcs hexagonal nye....

2 comments

Muffin Daun Terup

ganas x bunyi dia? muffin daun terup? hehe :-D pattern aje daun terup....okies.... ;-) muffin ni bibot order utk bwk gi kampus dia....bibot yg decor sendiri nih....ada 2 set...1 set tu mini muffin 6x6 pcs.....1 set lg 3x3 pcs medium.....flavour choc & vanilla....

0 comments

Monday, February 16, 2009

Mini Ganache Choc

Monday, February 16, 2009
nyum nyum...! :-D hehe....saje je ltk mini ganache choc yg kosong ni....selingan...tp kosong pun nmpk menarik btul hehehe ;-)

0 comments

Luvly Mini Ganache

yg ni pun saje buat utk hubby bwk blk kuantan....hubby suka ganache choc.....so kali ni mmg buat sume ganache nye muffin.....hehe....saje ltk love2... tomei sket...hehehe :-D

0 comments

Colorful Mini Ganache Choc

yg ni saje je buat aritu...memula buat utk adik emy...kakngah....decor ni pun kakngah yg buatkan....pehtu tetiba, auntie sebelah datang nk order muffin....kebetulan aritu dia buat party....terlambat bg price list kt dia...hehe...cian dia..xsempat nk order utk besday party anak dia....sowe auntie...hehe....pastu trus abah bg jek sume kt auntie tuh....hehe....so minggu ni kena buat lg untuk auntie ong....dia nk makan2 dgn family....anak2 dia suka sangat dia ckp....hehehe.

0 comments

Friday, February 13, 2009

Happy Birthday To FAIQAH ATIYYAH

Friday, February 13, 2009
okies... ni la muffin utk birthday gal tu...nama baby comey ni faiqah atiyyah....dah setahun umur dia... ;-) xsabar nk tunggu emran setahun gak...hehehe :-D well, ain order assorted flavors muffin 36 pcs dengan topping buttercream + fondant....theme color : pink, white + green...mesti ada butterflies....memula igt nk buat kiddies nye design...tp bila dh siap muffin kebun bunga tu, terpikir lak, nk buat 1 theme la dgn besday gal nye ni...baru comey kn letak dekat2 nnt....lgpun untuk baby gal ni, comey bila ltk bunga2 kecik color pink + putih kan...so sweet..... ;-) so, to ain, hope enjoy majlis tu nnt dgn muffin2 ni yer....and tengkiu so much.... ;-)

2 comments

Flowers Assorted Muffin : Ain

this week, ain order 2 set muffin....1 utk jamu tetamu2 yg dtg kt majlis yg bakal ain buat nnt....& 1 lg, khas utk birthday gal nye ;-)

0 comments

Senarai Harga Kek Fondant

well, sebab ada org yg tanye, emy pun buat la kira2 sket...so, ini price nye....disertakan jugak size kek yg emy buat...so buleh la amik pembaris & ukur2 dulu before order ek ;-) hehe...oo yer...dkt kek fondant nih, hiasan dia ada gak guna gum paste....guna royal icing....dan hiasan2 yg sewaktu dgnnye....so price ni dh include sume tu skali ek.... :-D bab design lak....kalau nk emy designkan, buleh jek...or kalau ada gambar2 yg menarik di mata, nk mintak emy buat gitu, leh gak emy usahakan....okies.....? buleh nego bab2 design nnt kay....hehehe ;-) tengkiu...


***3 Tier Stacked Fondant Cake***

Cake  1
12 inch + 9 inch + 6 inch
RM 645


***2 Tier Stacked Fondant Cake***

Cake  1
12 inch + 9 inch
RM 550

Cake  2
9 inch + 6 inch
RM 295


***Single Fondant Cake***

Cake 1
12 inch
RM 350

Cake  2
10 inch
RM 300
Cake  3
9 inch
RM 200
Cake  4
8 inch
RM 150
Cake  5
6 inch
RM 95


LOVE Shape 1
10 x 12 inch
RM 350

LOVE Shape 2

9 inch
RM 200

LOVE Shape 3

7 inch
RM 150

0 comments

Tuesday, February 10, 2009

Fondant Cake : The New Beginning

Tuesday, February 10, 2009
olait....akhirnye, tercapai jua hasrat di hati nk buat kek fondant ni...hehehe...mmg enjoy buat dia....cuma kena amik masa sket....lg teliti, lg comey... ;-) yg ni emy try buat dgn bibot....harga utk fondant kek ni blum siap buat kira2 lagik....pas dh siap buat kira2...emy up okay! ;-) tungguuu.... :-D psstt...bila dh siap nnt, emy up harga dekat each posting fondant cake okies! ;-)

0 comments

Black & Red

yg ni order dari kawan bibot.....dia nk theme hitam & merah....pehtu ada XOXO.....comey bila dah jadik kan.... ;-) to kawan bibot....tengkiuuu :-D

0 comments

Fondant Cake RND





aa...ni pulak hasil kerja tangan emy....hehe....first time nih....okla kan...hehehe......well, ada yg tanye harga....so, lepas tolak tambah kali bahagi, harganye ada kt list harga okeh...check kt price list ek... ;-) tq....

0 comments

Fondant Cake Orange Theme






ok...kita beralih angin jap.... :-D skang ni reza-nani-delite baru berjinak2 dengan fondant cake...ini adalah hasil pertama dari adik emy, bibot.....bibot pilih color oren + yellow...menarik kan....cute sgt....

2 comments