Wednesday, January 28, 2009

LOVE Muffin : Syikin

Wednesday, January 28, 2009
oraitt....yg ni pulak syikin order muffin 4segi 3x3 pcs....vanila n choc flavor...syikin ckp, theme color dia mesti baby blue.....pink & white....so, pk punye pk, terhasil la idea cam gitu...ok x syikin...? hehe ;-D sebab....syikin ckp, yg ni utk ehem2.....hehe....so akak pun design la style org bercinta ni....hehe....akak suka love2 gini...hehe...tomeeiii... ;-D anyway, kalau ada idea yg lg tomei....bleh la bgtau ek ;-)....to syikin...tengkiu very much dear.... ;-)

0 comments

Assorted Decor Mini Muffins : Syikin

ni order dari syikin.....syikin nk variety of decor mcm yg dia dh pilihkan.....syikin nk elmo & monster cookie......batman....roses....snowy love....yellow bugs....hehe....rasanye sume dh ltk kt situ kan syikin... ;-) anyway, sowe akak xsempat nk jumpa syikin aritu.....akak balik kampung hubby la.....cuti2 raya cina....hehe.....hope syikin enjoy dgn muffin tu yer.... tengkiu... ;-)

0 comments

Friday, January 23, 2009

Mini Muffins Hajjah Ct N

Friday, January 23, 2009
firstly, selamat kembali ke tanah air dgn selamat & sihat sejahtera to kak n & suami....ceria jek kak n sejak blk haji ni.... ;-) so, kak n ckp, sempena nk balik kampung cuti2 raya cina ni, kak n nk bwk blk muffin skali....kak n order 2 set of mini muffins yg 36 pcs....emy saje buat 1 bentuk hexagonal....1 susun 4 segi cam biasa tu.....decor lak, kak n ckp ikut suka atiku ini...hehe....oleh kerana idea xdtg bergolek2, maka, tercipta la decor yang berkenaan....hehe...harap kak n puas ati.....enjoy makan muffin kt jitra nnt ek....kot2 berlanggar bahu kita kt sana nnt, bleh la minum2 kt kedai char kuey teow ke ek....hehe :-D to kak n....tengkiu..... ;-)

0 comments

Batman : Lina

batman...hehe....kalau theme batman, mestila ada boys kan... ;-) aa...yg ni lina order utk makan2 dgn family dia....yg plg seronok nnt, mestila amir & adam kan....hehe....nasib baik balqis xpandai mamam lg...kalau dh pandai nnt, soh mama order muffin hello kitty plak ek :-D hehe.....tengkiu lina.... ;-)

0 comments

Gong Xi Fa Chai !

Selamat Tahun Baru Cina! Mcm biasa..bila CNY jek, mesti teringat nk bg gift kt family auntie ong & family auntie lau....diorang ni la cth terbaik chinese neighbour yg amat bertolak ansur & ada sikap hormat kt jiran tetangga....so..buat baik dibalas baik....buat jahat jgn la balas pulak....hehehe... ;-D

0 comments

Care To Love : From WanK To Wife

ini order dari caduk lg.....kali ni caduk nk muffin coklat.....4 segi.....3x3 pcs.....tp caduk nk create mcm sebijik kek gini sebab dia soh letak love besar dgn red jelly.....caduk kalau order muffin gini, mesti nk jelly....hehe....well, tepi dia lak border bunga dgn daun ijau....emy tmbhkn butterfly 2 ekor....cute x...? hehe....tengkiu caduk..... ;-)

2 comments

Friday, January 16, 2009

Mini Muffins Choc + Vanilla : Hexagonal 2

Friday, January 16, 2009
ini 2nd box yg ahya order.....corak lain sket....tp theme color lebih kurang sama....but personally, emy suka sgt bugs kuning dgn daun ijau tu dok sblh2....tomeeiii....heheheh :-D well, to ahya n fren...tengkiu so much for your interest n support....as i promise, next order nnt, akak ehem2 you all okay....hehehe ;-)

0 comments

Mini Muffins Choc + Vanilla : Hexagonal 1

ni order dari ahya....kali ke brape ek...tiga ke ahya? ;-) tengkiu so much dear....anyway, ahya ckp ada member dia nk bwk p opis mkn2 rsnye....ahya order 2 set....but this time, emy ubah dari susun style 6x6 empat segi, ke susunan style hexagonal ni....bilangan muffin still sama 36 pcs....

0 comments

Thursday, January 8, 2009

Cute Mini Muffins : Ahya

Thursday, January 8, 2009
ini 2nd order dr ahya.....kali ni, ahya nk order mini muffins....designnye, buat cute2 ahya ckp....hehe...so, emy buat mcm yg kt dlm gmbr atas tu....cute x ek..? :-D hehe....cute kan :-D well, pakej ni is 6x6 mini muffins....flavour ahya nk campur2....to ahya...tengkiu so much....& enjoy ur muffins yer... ;-)

3 comments

Mini Muffins Khas Utk Teacher Dari Aqilah

aa....yg ni, aqilah buat khas utk teacher piano dia.....wording "huggle" tu, aqilah ckp, dlm chating room diorang slalu guna utk define "hugs" hehe....mcm2 la budak skang ni :-D well, dh makin improve design aqilah skang ni.... caya la baby! ;-) keep up the good work okay...!

0 comments

Tuesday, January 6, 2009

Birthday Blue LOVE

Tuesday, January 6, 2009
yg ini order dari kawan caduk....a.k.a wank.....dia nk theme sama mcm caduk buat dulu....love jelly....tp color biru & putih....sume muffin chocolate...topping buttercream....to wank & fren, tengkiu.... ;-)

2 comments

Blue Garden, Square Shape Muffin

inila hasilnya, muffin utk hubby emy tu....sumenye flavour vanilla....topping buttercream.....design nk cepat....ltk jek bunga2 biru ni :-D hehe....tp tomei gak kan ;-D

0 comments